Palveluprosessi / Q&A

Mikä kasvuyrittäjäpalvelu on?

Kasvuyrittäjäpalvelu on avoin palvelu kaikille kasvuhaluisille pk-yrityksille. Kasvuyrittäjäpalvelussa kartoitetaan kasvuhaluisia pk-yrityksiä ja autetaan niitä ponnistamaan uudelle tasolle. Ensin tehdään kyselytutkimus, jossa selvitetään yritysten kasvuhaluja, kasvun toteutusmuotoja ja arvioidaan kasvuvalmiuksia. Sen jälkeen kasvun asiantuntijayritykset tulevat ottamaan yhteyttä vastanneisiin yrityksiin ja läpikäymään tarkemmin kehitystarpeita.

Yrityskohtaisesti kasvun kannalta tärkeimmäksi nimetyn kehittämisalueen asiantuntija tulee käymään yrityksessä. Muut palvelun asiantuntijat tuovat tarvittaessa oman osaamisensa mukaan yrityksen kehittämiseen koordinoidusti, jolloin yritys saa koko asiantuntijaverkoston osaamisen käyttöönsä helposti ja vaivattomasti.

Mitä hyötyä yritykseni saa kasvuyrittäjäpalvelusta?

Saat yrityksestäsi tutkimusraportin, jossa on analyytikon arvio yrityksesi kasvuvalmiuksista ja kehityskohteista. Raportissa on kaikki vastaamasi tutkimuskysymykset ja niihin omat vastauksesi. Ne toimivat jatkossa myös hyvänä muistilistana. Saat raportin yrityksestäsi sähköpostitse noin 3 viikon sisällä vastattuasi kyselyyn.

Asiantuntija ottaa sen jälkeen yhteyttä ja tarjoaa apua yrityksesi kasvun tueksi niille kehittämisalueille, jotka ovat yrityksesi kasvun kannalta kriittisimmät ja joissa valmiudet eivät vielä ole riittäviä.

Miten kasvuyrittäjäpalvelu etenee?

Ilmoittautumalla palveluun osallistujalle soitetaan ja sovitaan aika puhelinhaastattelulle. Haastattelun perusteella tehdään raportti yrityksen kasvumahdollisuuksista ja kriittisistä kehittämiskohteista. Vastaaja saa raportin luettavakseen, jonka jälkeen vastaajan ja keskeisimmän kehittämisalueen asiantuntijalle sovitaan palaveri, jossa läpikäydään raportti ja yrityksen kehittämismahdollisuuksia.

Mihin sitoudun ja mitä kustannuksia tästä syntyy?

Kasvuyrittäjäpalveluun osallistumalla sitoudut vastaamaan puhelinhaastatteluun, jonka perusteella yrityksen kasvumahdollisuuksista tehdään raportti. Lisäksi palveluun kuuluu asiantuntijan kanssa käytävä palaveri. Koko prosessi tähän asti on sinulle täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään muuhun. Mikäli haluat lähteä kehittämään yritystäsi laajemmalla kehittämishankkeella asiantuntijan ehdotuksen perusteella, kyseessä on normaali kehittämistoiminta, josta neuvotellaan erikseen.

Miten voin osallistua kasvuyrittäjäpalveluun?

Voit osallistua kasvuyrittäjäpalveluun täyttämällä ja lähettämällä nettisivuillamme olevan lomakkeen.

Lähde mukaan Kasvuyrittäjäpalveluun! ›