Apua liiketoiminnan terveyttämiseen

Kasvuyrittäjäpalvelu on toimintamalliltaan muokattu vastaamaan koronatilanteen tarpeisiin. Autamme varsinaissuomalaisia viisi henkilöä tai enemmän työllistäviä yrityksiä erimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Liikevaihto on laskenut merkittävästi
  • Vaikea saada lisärahoitusta
  • Kassakriisissä
  • Tarve lomauttaa tai yt-neuvotella henkilöstön kanssa
  • Tarve irtisanoa henkilöstöä ja ohjata uudelleen
  • Erittäin vaikeassa tilanteessa oleville nopeasti arviota mahdollisuudesta yrityssaneeraukseen

Koronapandemian aiheuttamassa vaikeassa tilanteessa merkittävä osa varsinaissuomalaisista yrityksistä tarvitsee toiminnan terveyttämistä ja sopeuttamista päästäkseen takaisin normaaliin toimintaan. Nämä ovat yrityksen toiminnassa kaikkein vaikeimpia kehittämistilanteita ja niissä on suositeltua käyttää ulkopuolista ammattiapua. Sertifioidut terveyttämiskonsultit (TMC) ovat asiantuntijoita, jotka on koulutettu auttamaan yrityksiä terveyttämisprosessin suunnittelussa ja toteuttamisessa. Lisätietoa: http://www.tmafinland.fi/ 

Lähes kaikki Varsinais-Suomen alueen aktiiviset terveyttämiskonsultit toimivat Kasvuyrittäjäpalvelun asiantuntijoina. He osallistuvat jo yrityksen haastattelun jälkeiseen analyysiin antaen omia suosituksia ja tarvittaessa johtavat yritykselle räätälöityä terveyttämisprojektia.

 

Terveyttämisen asiantuntijat


Kasvun asiantuntijat

Terveyttämisen asiantuntijat Urpo Pirilä ja Jukka Virta (RSM), Jukka Laakso, Touko Raitis ja Jari Malinen (Asianajotoimisto Eversheds), Antti Lehtimäki (Konsulttiyhtymä AIKA), Harri Mäkinen (Incoserv), Sam Hansen (LM Someco), Petri Merisaari (Merifam) ja Sari-Anne Poikkijoki (Åma)

Kasvuyrittäjäpalvelu on aktivointipalvelu, jossa yhdistetään kehittämisapua tarvitsevat yritykset ja asiantuntijat. Yrityksen tilanneanalyysi ja ainakin ensimmäinen asiantuntijatapaaminen ovat ilmaisia ja jo silloin yritys saa hyviä uusia näkökulmia sekä sparrausta. Mikäli yrityksen kanssa tunnistetaan tarve kehittämisprojektiin, laatii asiantuntija siitä erillisen tarjouksen. Suurin osa asiantuntijoista on ELY:n tukemia kilpailutettuja asiantuntijoita, joiden päivähinta yrityksille on 300 €/pv (+alv).

Ilmoittautumislomake